Rioolreparatie Goes

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is hetzij d.m.v. een camera inspectie of visueel, is het soms noodzakelijk een rioolreparatie uit te voeren of te vernieuwen. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een rioolreparatie aan het  hoofdriool, wij zijn de specialist!

Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Deze werkzaamheden kan Rioolservice Goes voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en rioolreparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote rioolreparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Rioolservice Goes geeft u altijd een uitgebreide garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden. Zo krijgt u 5 jaar garantie op onze montage werkzaamheden en tot 30 jaar garantie op onze materialen. Dit kunnen wij doen, omdat wij alleen de allerbeste materialen gebruiken, voorzien van alle keuringen en Nen-normen.

Ook als bij u de reparatie financieel ongelegen komt, kan Rioolservice Goes u helpen. Zo is het bij ons mogelijk om de reparatie kosten in termijnen te voldoen. Vraag naar de mogelijkheden. Let op: Geld lenen kost geld!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.